Izvor: HotSport.rs, 04.Jan.2015, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADONJIĆ: Atipičan meč, konačan rezultat nije realan

Trener Crvne zvezde posle utakmice u Ljubljani u kojoj je njegov tim upisao 16. pobedu u regionalnom takmičenju objasnio je koliko je njemu i njegovim saradnicima bilo teško da pripreme meč protiv Olimpije.

– Nije nam bilo lako da pripremimo današnju utakmicu jer smo protiv Reala igrali pre samo dva dana. Nismo imali dovoljno vremena da se dobro spremimo. Odigrali smo atipičan meč za nas, sa mnogo poena. Od samog početak nije to dobro izgledalo za nas, a oni su pogađali skoro >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sve i dobili su na samopouzdanju. U završnici smo bili mnogo bolji iako nam je nedostajala koncentracija u skoku. Dugo smo se „tražili“, Olimpija nam je skinula nekoliko lopti u napadu, ali smo u poslednjoj deonici odigrali agresivnije u odbrani pa smo u napetoj završnici zabeležili novu pobedu. Konačna razlika nije realna. Drago mi je da smo pokazali karakter i da smo pobedili u izuzetno teškom meču pogotovo nakon što smo se energetski potpuno ispraznili u petak, kazao je mladi stručnjak.
Zvezdin Slovenac Jaka Blažič takođe se osvrnuo na značaj trijumfa u Ljubljani.
– Ova pobeda nam je bila neophodna posle poraza u Evroligi od Reala. Nismo imali dovoljno vremana da se odmorimo, ali mislim da smo na kraju ipak zasluženo trijumfovali. U nastavku sezone moramo da popravimo skok u odbrani pre svega kako bi prikazivali još bolje partije, rekao je psole utakmice Jaka Blažič.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.