RADNIK JOŠ ČEKA NA PRVU POBEDU: Pazarci konačno remizirali!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2022, 19:04

RADNIK JOŠ ČEKA NA PRVU POBEDU: Pazarci "konačno" remizirali!

Premijerni meč 14. kola.

Fudbaleri Radnika iz Surdulice i Novog Pazara remizirali su (1:1) u prvom duelu 14. kola Mozzart bet Superlige. 

Zanimljivo je da je ovo Pazarcima prvi remi u sezoni, dok je domaći tim još uvek bez pobede.

Surduličani su do prednosti stigli već u 13. minutu, Spasić je bio strelac. No, ekipa Vladimira Gaćinovića je brzo uzvratila, pa je već u 33. minutu bilo je 1:1. Rubežić je poravnao.

U nastavku su domaći od 59. minuta imali igrača više posle isključenja Jovića, ali nisu uspeli da materalizuju terensku inicijativu i rezultat je ostao nepromenjen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Remi Radnika i Novog Pazara, "večiti" na terenu u nedelju

Izvor: RTS, 07.Okt.2022

Remijem između Radnika i Novog Pazara u Surdulici počelo je 14. kolo fudbalske Superlige Srbije. Ostale utakmice ovog kola igraju se za vikend, a Zvezda i Partizan mečeve igraju u nedelju. . Utakmicom između Radnika i Novog Pazara u Surdulici počelo je 14. kolo Superlige...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.