RADNIČKI DOMAĆIN U MILANOVCU: Dumaćinu moraju platiti BASNOSLOVNU sumu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 20:33

RADNIČKI DOMAĆIN U MILANOVCU: Dumaćinu moraju platiti BASNOSLOVNU sumu?

Bili su u cajtnotu.

Kragujevački Radnički 1923, u narednoj sezoni, utakmice kao domaćin igraće, ipak, u Gornjem Milanovcu.

U postupku licenciranja, zbog najavljenih radova na „Čika Dači“, pominjana je selidba u Lazarevac. Potom je rukovodstvo Radničkog 1923 najavilo potencijalnu selidbu u Donju Trnavu, ali na kraju su u cajtnotu morali da se odluče za Gornji Milanovac.

Izbor je napokon pao na stadion Metalca, uprkos najavama da je opcija selidbe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Gornji Milanovac preskupa i da ponudu od 130.000 evra (po meču!!!) nije moguće ispratiti.

Kragujevčani su imali rok da prijave licencirani stadion i bili su praktično primorani na ovu odluku. Da li cena promenjena ili će toliko plaćati nije poznato.

Novi stadion u Kragujevcu će imati 20000 sedećih mesta uz savremeno osvetljenje, a i sve drugo će biti urađeno po visokim standardima. Cena sitnica 70 miliona evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.