Pulen mornar još dve godine

Izvor: RTS, 30.Apr.2020, 15:51

Pulen mornar još dve godine

Američki košarkaš Džejkob Pulen ostaje u redovima crnogorskog Mornara, pošto je produžio ugovor na još dve godine.
I dok je dosta timova otpustilo strane igrače tokom vladanja pandemije koronavirusa, ekipa Mornara zadržala je jednog od svojih najboljih pojedinaca.

Plejmejker ekipe iz Bara ove sezone je bio jedan od najboljih strelaca ABA lige, pošto je u proseku beležio oko 16 poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a uz to ima i pet asistencija i dva skoka.
Tim iz Crne Gore prethodno je produžio saradnju i sa Ajzeom Vajthedom, a redove pojačao Aleksandrom Lazićem.
U trenutku prekida sezone zbog koronavirusa, Mornar se nalazio na petoj poziciji u ABA ligi sa istim brojem bodova kao i četvrtoplasirana Cedevita Olimpija.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pulen još dve sezone u Mornaru

Izvor: B92, 30.Apr.2020

Američki košarkaš Džejkob Pulen produžio je ugovor sa Mornarom iz Bara...Najbolji strelac ekipe produžio je ugovor do 2022. godine...Mornar vuče dobre poteze, s obzirom da su nedavno doveli Aleksandra Lazića i produžili ugovor sa Ajzeom Vajthedom...Pulen je ove sezone beležio 16 poena i 5 asistencija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.