Puklo u Napulju, Laurentis i Karleto u sukobu?

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puklo u Napulju, Laurentis i Karleto u sukobu?

Razlog - Španac.

Napoli je pred velikim transferom. Irvin Lozano bi trebao biti predstavljen kao njihov novi fudbaler u narednim danima, transfer će iznositi 42 miliona evra, tu je sračunata i komisija za agenta Meksikanca Mino Rajolu.

Međutim, ovaj transfer je potegao par pitanja u štabu viceprvaka Italije. Prvo jeste sudbina Hoze Kaljehona.

Špancu ističe ugovor naredne godine, dres Napolitanaca nosi već čitavih šest godina i uvek je bio jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najkonstantnijih fudbalera podno Vezuva.

Problem je što De Laurentis ne želi da produži ugovor svom iskusnom ofanzivcu dok Anćeloti zastupa mišljenje da se Španac mora osigurati i nakon 2020. godine.

Vlasnik Napolitanaca je u dilemi pošto dolazak Lozana može uticati na startnu poziciju Španca, a još uvek se ne odustaje od trke za Džejmsom Rodrigezom, ali je taj transfer ipak na dugačkom štapu.

Napoli ima konkurentan tim, ostaje nada da sukob u vrhu neće uticati na partije na samom terenu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.