Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2018, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puklo je! Murinjo odbio da pruži ruku Pogbi (VIDEO)

Odnos između Pola Pogbe i Žozea Murinja je potpuno poremećen, o čemu svedoči i snimak Skaj sporta sa današnjeg treninga Crvenih đavola. Post festum rata na Old Trafordu - Pogba hoće samo u Barselonu Portugalski strateg je odbio da pruži ruku francuskom vezisti, kojem je zamerio kritike na račun taktike za meč protiv Vulverhemptona prošlog vikend...

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogba, Morinjo i dokaz da je "puklo"!

Izvor: RTS, 26.Sep.2018

. Jutros, posle šokantne eliminacije iz Liga kupa od Derbija (2:2, penalima 7:8), zabeležen je snimak sa treninga Junajteda koji pokazuje, ili bolje rečeno dokazuje, da odnos između Pola Pogbe i Žozea Morinja nije baš najbolji.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.