Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2021, 22:45

Pukla ljubav: Rodžers ne želi više da igra za Pekerse!

Amerika je na nogama - prošlosezonski MVP NFL šampionata nezadovoljan statusom u Grin Beju

Samo nekoliko sati pre početka drafta bura "preko bare" u omiljenom sportu Amera. Zvezda lige, ikona Grin Beja u prethodnoj deceniji, Eron Rodžers, ne želi više da igra za Pekerse, objavili su vodeći američki mediji. Ovu ekskluzivu prvi je javio poznati insajder Adam Šefter, novinar ESPN-a. Pukla je ljubav prošlogodišnjeg MVP sezone sa timom iz Viskonsina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Šumovi na relaciji Rodžers – Pekersi pojavili su se prošle sezone, kada je mimo njegovog znanja, tim sa Lembo filda u prvoj rundi drafta izabrao kvoterveka Džordana Lava koji u protekloj sezoni nije ni kročio na teren. Bio je treći kvoterbek.

Rodžers je posle poraza Grin Beja u finalu Nacionalne fudbalske konferencije (NFC) od Tampa Beja na Lembo fildu indirektno izrazio nezadovoljstvo i najavio da bi mogao da napusti Pekerse. Prethodnih nedelja trajali su intezivni razgovori Rodžersa i njegovog menadžera sa čelnicima franšize iz Viskonsina. Očigledno je jaz bio veliki i da se nisu pomerili s mrtve tačke. Rodžers je želeo novi ugovor, a Pekersi restrukturisanje starog. Nije došlo do rešenja, pa je neposredno pred draft "pukla bomba" u SAD.

03.00: (1,60) Denver (13,0) Toronto (2,60)

Rodžersa je želeoSan Francisko, s obzirom da je Eron iz Kalifornije. Pre 16 godina, Fortinajnersi su imali priliku da ga izaberu na draftu, ali su se oni odlučili da prvi pik bude Aleks Smit koji se pre dve nedelje penzionisao. Rodžers je na kraju završio u Grin Beju. Nekoliko sezona je grejao klupu legendarnom Bredu Farvu, a onda ga je istusnuo, poslao veterana u Minesotu, a Eron je sa Pekersima stigao do titule pre 10 godina posle pobeda od 31:25 protiv Pitsburga.

Takođe, i Los Anđeles Remsu su želeli u januaru jednog od najboljih kvoterbekova današnjice pre nego što su se odličili da trejduju Metjua Staforda iz Detroita, a da u supronom pravcu pošalju Džereda Gofa. Rodžers je imao ove godine bonus od 6.800.000 dolara koji je trebalo da mu bude isplaćen u martu. Mogao je da bude pretvoren u bonus za potpisavanje koji bi oslobodio 4.500.000 dolara u "seleri kepu", ali to se nije dogodilo. Pekersi se muče sa budžetom koji je ove sezone smanjen za osam odsto i iznosi 182.500.000 dolara. Grin Bej je produžio ugovor sa raning bekom Eronom Džonsom, a franšizu je tokom burne pijace napustio najbolji centar lige Kori Linsli koji je završio u Los Anđeles Čardžerse kao slobodan agent.

More on Aaron Rodgers’ being unhappy with the Packers:https://t.co/LS1yFNDLtK

Nijedan igrač u istoriji NFL-a koji je bio MVP nije trejdovan u narednoj sezoni. Nema sumnje da će ova odluka Rodžesa da izazove tektonske poremećeje, možda već i tokom drafta koji je u noći izmeću četvrtak i petka jer većina franšiza neće propustiti priliku da dobije trostrukog MVP lige, jednog od zvezde liga.

Rodžers je trenutno voditelj jednog popularnog kviza u SAD. Nikada nije dosadno u NFL-u iako je sezone završena pre skoro tri meseca, a novi šampionat startuje tek u septembru.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.