Puče Zvezdina kontra! Mat u tri poteza, Boaći zapalio Sever! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2017, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puče Zvezdina kontra! Mat u tri poteza, Boaći zapalio Sever! (VIDEO)

Crveno-beli ekspresno stigli do izjednačenja na startu drugog poluvremena

Zvezda je silovito krenula u drugom poluvremenu 154. večitog derbija, što joj se ekspresno isplatiilo, pa je srpski šampio u 48. minutu stigao do izjednačenja zahvaljujući golu Ričmonda Boaćija.

Bio je to mat u tri poteza crveno-belih, Kanga je preduhitrio Miletića,izbacio u prvi plan do tada uspavanog Ruiza, koji je sjajno istčao kontranapad i pravovremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poslao loptu pred noge Boaćiju, kojem nije bilo teško da savlada Kljajića.

Derbi je definitivno premašio mnoge prethodne po uzbuđenjima, koja nas tek očekuju u završnici utakmice.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA UZVRATILA UDARAC: Kanga, Ruiz, Boaći – 1:1 na Marakani (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Apr.2017

Nije mnogo vremena bilo potrebno Crvenoj zvezdi da početkom drugog dela igre 154. večitog derbija da stigne do izjednačenja.. Odličnu akciju izveli su Zvezdini stranci, Kanga je izbacio Ruiza po desnom krilu, Kostorikanac je sjajno prošao, ubacio loptu na peterac, gde je Boaći praktično samo ubacio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.