Prvo povrede, sad srce, Juventusov Nemac baš nema sreće!

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2019, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo povrede, sad srce, Juventusov Nemac baš nema sreće!

Nadamo se da će se sve završiti na najbolji mogući način.

Fudbaler Juventusa Sami Kedira baš nema sreće u svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri kada su u pitanju povrede.

Nakon čestih izostanaka zbog povreda, iskusni vezista često nije mogao da iskaže svoj puni potencijal, a sada ga je sa terena sklonila još teža stvar - aritmija srca.

Na spisku Juventusa pred meč sa Atletikom nema Kedire koji je ostao u Torinu kako bi uradio detaljnije analize.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
To je potvrdio i Maks Alegri, a postoji verovatnoća da će operacija biti neophodna, svi u Juventusu čekaju rezultate pregleda.

Poslednjih godina često se dešavaju smrti sportista na vrhunskom nivou zbog problema sa srcem, a u Italiji se i dalje sa tugom prisećaju događaja iz prošle godine kada je Davide Astori pronađen mrtav u sobi neposredno pred meč Fiorentine protiv Udinezea.

Niko sa sigurnošću ne može da tvrdi koliko će 31-godišnji vezista pauzirati.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kedira zbog srca ne igra protiv Atletika

Izvor: MozzartSport.com, 19.Feb.2019

Sasvim neočekivan početak Juventusove konferencije za novinare uoči sudara sa Atletikom. “Kedira nije na spisku, ostao je u Torinu zbog pregleda, uskoro će klub objaviti posebno saopštenje povodom toga”, rekao je Masimilijano Alegri. Koji trenutak kasnije novinarima je podeljeno obaveštenje:...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.