Prvi set: Novak sveti brata, Đoković - Boleli 6:1

Izvor: Blic, 06.Okt.2015, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi set: Novak "sveti" brata, Đoković - Boleli 6:1

Najbolji teniser sveta Novak Đoković na startu turnira u Pekingu igra protiv Simonea Bolelija i taj meč možete pratiti uz Blicsport.rs.

Italijanski teniser je do glavnog žreba tako što je u kvalifikacijama eliminisao Noletovog najmlađeg brata Đorđa. Đoković je u sva tri prethodna duela savladao Đokovića bez izgubljenog seta.

Kako je počeo njihov okršaj u Pekingu, čini se da će ishod >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biti kao i pre. Novak je odlično otvorio susret i brejkom poveo sa 2:0. Sa lakoćom je uzimao gemove, u svoja tri je izgubio sve tri poena i bez problema stigao do 5:1.

Do kraja seta je osatao na jednom izgubljenom gemu, da bi zatim spasao četiri brejk lopte i napravio prvi korak ka trijumfu - 6:1.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.