Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2020, 17:57

Prvi remi u Bundesligi posle 45 godina

Ulm i Ludvigzburg završili prvi meč polufinala bez pobednika

Zanimljiv rasplet u prvom polufinalu košarkaške Bundeslige – Ulm i Ludvigzburg odigrali su meč bez pobednika i konačni rezultat glasio je 71:71. To je prvi remi u jednom plej-of susretu nemačkog prvenstva posle punih 45 godina, kada su Gizen i Volfenbitel takođe remizirali (78:78).

Imala su oba tima šansu da u revanš uđu makar s minimalnom razlikom, ali su i jedni i drugi ostali bez baruta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u završna dva minuta utakmice. Poslednji koš ubacio je Ludvigzburgov Tomas Vimbuš za konačnih 71:71, a neposredno pre toga Derek Vilis na drugoj strani ubacio trojku čime je poništio dva pogođena penala Lukasa Hercoga.

Igrač utakmice definitivno je bio Markos Najt iz Ludvigzburga. Momak za koga se interesuje nekoliko klubova širom Evrope završio je meč sa 24 poena i 11 skokova, dok je Nik Viler Bab dopisao 21 poen. Vilis je u sastavu Jake Lakoviča takođe imao dabl-dabl sa 19 poena i 14 uhvaćenih lopti, a Patrik Hekerman završio je susret sa 16 poena.

Drugi susret ovog polufinala igra se u utorak.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pogledajte MOZZART NJUZZ, vaš prozor u svet sporta...





Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.