Prvi put protiv svojih – Madriđani rasplakali Lasa VIDEO

Izvor: B92, 15.Dec.2023, 13:17

Prvi put protiv svojih – Madriđani rasplakali Lasa VIDEO

Navijači madridskog Reala probudili su najtanje emocije kod svog bivšeg trenera Pabla Lasa koji je prvi put bio na drugoj strani od odlaska iz kluba.

Lasa su navijači pozdravili dugim aplauzom, ovacijama, koje su mu brzo naterale suze na oči.

Emotivan momenat na svoje zvanične kanale na društvenim mrežama postavio je minhenski Bajern.

Laso je 11 godina bio trener Reala i za to vreme učinio taj tim jedna od najtrofejnijih u tom vremenskom razdoblju. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Vodio je Madriđane do dve titule u Evroligi, šest titula u Španiji, pet Kup trofeja...

Zbog srčanih smetnji morao je da se povuče u julu prethodne godine, a njegov naslednik Hesus "Ćus" Mateo nastavio je tamo gde je stao veliki Pablo - postao je prvak Evrope.

U međuvremenu Laso je dobio dozvolu od lekara da se vrati poslu, što je iskoristio Bajern i angažovao slavnog Španca.

Real je u četvrtak uveče porazio 88:73 u meču koji je, upravo zbog prisutsva Lasa na drugoj strani, bio neobičan za sve navijače "Kraljevskog kluba".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.