Prvi polufinalni dueli Lige šampiona 27. i 28. aprila

Izvor: Beta, 15.Apr.2021, 14:33

Prvi polufinalni dueli Lige šampiona 27. i 28. aprila

Polufinalne utakmice Lige šampiona igraće se 27. i 28. aprila, objavila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA).Real Madrid i Čelsi igraće u utorak, 27. aprila, dok će se dan kasnije sastati Pari Sen Žermen i Mančester siti.Revanši će se igrati nedelju kasnije.Mančester siti će ugostiti PSŽ 4. maja, dok će dan kasnije u Londonu igrati Čelsi i Real Madrid.Finale Lige šampiona na programu je 29. maja u Istanbulu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Evropska Unija,   London

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA bez milosti: Savić na “hlađenju” četiri meča

Izvor: N1 televizija, 15.Apr.2021

Evropska fudbalska unija nije imala milosti prema crnogorskom reprezentativcu Stefanu Saviću. Defanzivac Atletiko Madrida je kažnjen četiri utakmice neigranja u evropskim takmičenjima zbog isključenja u duelu sa Čelsijem u revanšu osmine finala Lige šampiona 17. marta.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.