Izvor: RTS, 18.Okt.2021, 09:20

Prvenci za Norija i Badosu u Indijan Velsu

Britanski teniser Kameron Nori osvojio je masters turnir u Indijan Velsu. U ženskoj konkurenciji trijumfovala je Paula Badosa iz Španije. Oboma je to prvenac sa najvećih turnira i postali su prvi igrači iz svojih zemalja koji su pobedili na takmičenju u kalifornijskoj pustinji.
Nori je u finalu pobedio Nikoloza Basilašvilija iz Gruzije 3:6, 6:4, 6:1, posle sat i 51 minuta igre.

Noriju je ovo prvi trofej na turnirima Masters serije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a ukupno drugi u karijeri.
U ženskoj konkurenciji na turniru iz serije 1.000 trijumfovala je Paula Badosa, koja je u finalu bila bolja u trileru od Viktorije Azarenke, rezultatom 7:6 (7-5), 2:6, 7:6 (7-2).
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Titule za Norija i Badosu u Indijan Velsu

Izvor: Beta, 18.Okt.2021

Britanski teniser Kameron Nori osvojio je titulu na masters turniru u Indijan Velsu, pošto je prošle noći u finalu pobedio Nikolasa Basilašvilija iz Gruzije sa 3:6, 6:4, 6:1.Nori je postao prvi teniser rangiran van 25 najboljih na svetu koji je osvojio trofej u Indijan Velsu još od Ivana Ljubičića...

Nastavak na Beta...

Lajović počistio Gaskea i prekinuo seriju poraza na betonu

Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2021

Srpski teniser plasirao se u drugo kola ATP turnira u Belgiji..Nije se proslavio Dušan Lajović na US openu, nije išlo ni u Nur Sultanu, kao ni na Indijan Velsu. Redom su srpskom teniseru packe udarali Gojovčik, Kvon i Pol. Ali, na turniru u Antverpenu bi Dušan Lajović konačno mogao do zapaženijeg...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.