Prve pobede Rada, Spartaka i OFK Beograda

Izvor: Akter, 01.Avg.2015, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prve pobede Rada, Spartaka i OFK Beograda

Fudbaleri Rada, Sparataka i OFK Beograda ostvarili su prve ovosezonske prvenstvene pobede, u današnjim utakmicama trećeg kola Super lige Srbije

Rad je na svom terenu pobedio Radnik iz Surudlice sa 4:1.

Domaći su poveli u šestom minutu golom Milorada Dabića, a vođstvo je duplirao Nemanja Arsenijević u 21. minutu. Milan Ćulum smanjio je zaostatak u 32. minutu, a dva gola prednosti "građevinarima" doneo je Uroš Nenadović u 79. minutu. Konačan rezultat postavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << je Nemanja Mihajlović u 83. minutu.

Rad je tako ostvario prvu pobedu u sezoni, nalazi se u grupi ekipa sa po četiri boda i zauzima šesto mesto, dok Radnik ima dva boda na 13. mestu.

Fudbaleri Spartaka pobedili su u Subotici Mladost iz Lučana sa 2:0.

Golove su postigli Milan Makarić u 39. minutu i Stefan Milošević u 78. minutu.

Spartak ima četiri boda i 10. je na tabeli a Mladost sa istim brojem bodova zauzima sedmo mesto.

Fudbaleri OFK Beograda pobedili su kao domaćini Voždovac sa 2:1.

Voždovac je poveo u 12. minutu golom Predraga Sikimića, a prve bodove "romantičarima" doneli su Miljan Škrbić i Ivica Jovanović golovima u 74. i 84. minutu.

OFK Beograd je 12. na tabeli sa tri boda, a Voždovac sa istim brojem bodova zauzima 11. mesto.

Ranije danas Novi Pazar je kao domaćin pobedio Partizan sa 3:2, a večeeras igraju još Borac i Čukarički.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.