Prva pobeda Radničkog iz Niša na pripremama

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2014, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva pobeda Radničkog iz Niša na pripremama

U petoj utakmici na pripremama u Turskoj Fudbalski klub Radnički iz Niša pobedio je rumunsku ekipu Brašov sa 2:1.
Iako je trebalo da peti kontrolni meč odigra sa Dačijom iz Moladavije, Radnički je odigrao utakmicu sa ekipom Brašov iz Rumunije.
Radnički je poveo u 8. minutu golom Dragana Jelića nakon Stojanovićevog centaršuta, a na 2:0 povisio je Aleksandar Kosorić u 77. minutu, koji je dobio loptu od Đuričkovića posle slobodnog udarca. Jedini gol za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Brašov postigao je Santos u 90. minutu.
Utakmicu su počeli: Aleksandar Kesić, Branko Pauljević, Aleksandar Trišović, Miloš Petrović, Radoš Bulatović, Milan Ćulum, Saša Marjanović, Strahinja Petrović, Aleksandar Jovanović, Saša Stojanović i Dragan Jelić.
Igrali su još Vladan Pavlović, Aleksandar Kosorić, Dušan Kolarević, Petar Đuričković, Ivan Pejčić, Petar Jovanović i Kajo Sančez.
Milan Ćulum je u 27. minutu dobio drugi žuti karton. U 79. minutu Brašov je ostao sa desetoricom pošto je isključen Mačado zbog oštrog starta nad Đuričkovićem koji je tada dobio jak udarac u glavu posle čega je otišao u bolnicu.
Ovo je prva pobeda Radničkog na pripremama u Turskoj, a do sada su niški fudbaleri izgubili 2 puta i dva puta igrali 0:0. Ekipa se vraća u Srbiju u nedelju, 9. februara.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ninković pogodio za trijumf nad Sarajlijama (FOTO)

Izvor: Sportal.rs, 09.Feb.2014, 15:56

Fudbaleri Partizana zabeležili su novi trijumf u petoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Turskoj. U dosta tvrdoj utakmici u Antaliji, u kojoj nije bilo previše atraktivnih poteza, prilika i udaraca ka golu, izabranici Marka Nikolića savladali su Sarajevo sa 1:0, a jedini gol u meču postigao je...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.