Prva četvrtina: Budućnost - Crvena zvezda 16:18

Izvor: Blic, 04.Nov.2013, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva četvrtina: Budućnost - Crvena zvezda 16:18

Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti zatvaraju šesto kolo ABA lige, a meč iz podgoričke dvorane "Morača" možete da pratite uživo uz Blicsport.rs.

Crveno-beli su na vruće gostovanje, na kom nisu slavili od maja 2005. godine, otišli posle evroligaškog poraza nakon produžetka od Panatinaikosa u paklu Pionira.

Iako su puleni Dejana Radonjića, koji je trenersko ime napravio upravo na klupi Budućnosti, imali i 15 poena prednosti na poluvremenu, nisu uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da ostvare prvi trijumf u eliti i po povratku na regionalni kolosek ih čeka nastavak trke za vodećim Partizanom.

Duel u prepunoj "Morači" za Zvezdu su počeli Nelson, Lazić, Šilb, Mitrović i Marjanović, a njima su se suprotstavili Ćapin, Šehović, Popović, Vitkovac i Akindele.

Gosti su bolje otvorili meč i na krilima raspoloženog Šilba, koji je vezao sedam poena na startu, poveli sa 11:6 sredinom prve četvrtine. Tajm-aut trenera Budućnosti Igora Jovovića (nekada Radonjićev pomoćnik) došao je u pravom vreme, pošto su njegovi izbranici serijom 6:0 prvi put stekli vođstvo iako im se događalo da promaše i tri šuta u jednom napadu.

Igralo se potom koš za koš, da bi u jednoj kontri Zvezde lopta srećno došla do Blažiča koji je uz koš pogodio i dodatno slobodno bacanje, a Simonović se iz odbojke pobrinuo da njegov tim ima dva poena prednosti na prvom malom odmoru - 18:16.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva četvrtina: Budućnost – Crvena zvezda 16:18

Izvor: Dzungla.org, 04.Nov.2013

Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti zatvaraju šesto kolo ABA lige, a meč iz podgoričke dvorane „Morača“ možete da pratite uživo uz Blicsport.rs.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Treća četvrtina: Loša košarka u "Morači", Budućnost - Zvezda 47:42

Izvor: Blic, 04.Nov.2013

Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti zatvaraju šesto kolo ABA lige, a meč iz podgoričke dvorane "Morača" možete da pratite uživo uz Blicsport.rs...Crveno-beli su na vruće gostovanje, na kom nisu slavili od maja 2005. godine, otišli posle evroligaškog poraza nakon produžetka od Panatinaikosa...

Nastavak na Blic...

ABA: Budućnost se bolje klizala od Zvezde!

Izvor: Sportal.rs, 04.Nov.2013

Neverovatni uslovi za igru u "Morači", parket ravan onome u Ledenoj dvorani "Pionir" i na kraju pobeda Budućnosti Voli nad Crvenom zvezdom Telekom - 62:60, po četvrtinama 16:18, 16:13, 15:11, 15:18.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.