Prštalo na treningu Zvezde: Otvori, dodaj!

Izvor: Mondo, 02.Feb.2018, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Prštalo" na treningu Zvezde: Otvori, dodaj!

Crveno-beli u iščekivanju odluke UEFA odradili popodnevni trening u Antaliji. Neizvesnost nije pokvarila atmosferu.

/Od reportera MONDA iz Antalije/

Kao i na jutarnjem trenigu ovog petka u Antaliji, kada ih je posetio čuveni Dejan "Rambo" Petković, fudbaleri Crvene zvezde i popodne su imali goste. Bila je to delegacija Spartaka iz Subotice, predvođena prvim čovekom Draganom Simovićem.

To samo potvrđuje koliko pažnju crveno-beli privlače ove zime u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Turskoj, jer i na utakmice i na treninge redovno svraćaju predstavnici drugih klubova da "bace oko" na rad Vladana Milojevića i njegovih igrača. Bili su tu i ljudi iz niškog Radničkog, Vojvodine, Zdravko Mamić i njegovi saradnici iz Dinamo Zagreba...

Foto: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Pratite našeg Jocu Terzića koji izveštava iz Antalije.

Trenig na kojem su Milojević i njegov asistent Milan Kosanović pažnju posvetili radu na taktičkom otvaranju u prostor i proigravanju našao se, ipak, u senci iščekivanja vesti iz Švajcarske o konačnoj odluci UEFA povodom kazne za utakmicu protiv moskovskog CSKA.

Videlo se to po završetku treninga, kada su igrači redom pitali novinare ima li novosti.

Foto: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Pre toga vredno su radili na terenu, a posebna pažnja posvećena je štoperima Vujadinu Saviću i Damijenu Le Taleku. Dok je ostatak tima (bez povređenih Boaćija, Frimponga i Erakovića, koji je lagano trčao krugove) bio na jednoj polovini terena, njih dvojica su pod nadzorom Milana Kosanovića imali posebne zadatke na uvežbavanju otklanjanja opasnosti.

"Otvori, dodaj, otvori, dodaj", gotovo sinhronizovano komandovali su Milojević i Kosanović, a igrači se vredno trudili da ispune sve njihove zamisli.

U subotu ponovo slede dva treninga, dok je za nedelju popodne zakazana provera protiv mađarskog Ujpešta.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.