Protiv „građevinara“ za novu pobedu

Izvor: Studnel.com, 23.Okt.2015, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protiv „građevinara“ za novu pobedu

„Građevinari“ se nalaze u rezultatskoj krizi, u poslednja četiri meča ne znaju za pobedu, sa druge strane, Radnički je vezao dve pobede i nalazi se u gornjem delu tabele. Pred duel sa Radom u niškom timu veruju da mogu do pobede pred svojim navijačima.
Utakmica sa Radom predstavlja priliku da nastavimo seriju pozitivnih rezultata. Ta serija će nam pomoći da prebrodimo ovu utakmicu. Rad je pokazao da može da iznenadi svakoga, u utakmicu ulazimo oprezno i motivisano. Za nas >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << je bitno da smo okrenuti sebi, da pružimo očekivanu igru, rekao je trener niškog superligaša Milan Rastavac.
Beograđani se uoči 15. kola nalaze na 12. poziciji sa 13 bodova. Oni su do sada zabeležili tri pobede, četiri remija i sedam poraza. Sa druge strane Radnički je šesti sa 22 boda. Izabranici Milana Rastavca upisali su pet pobeda, sedam remija i dva poraza.
Strateg „Reala sa Nišave" neće moći da računa na povređenog Vladimira Boganovića, dok ostali igrači konkurišu za mesto u timu.

fudbalski klub radnicki nisfudbalski klub radsuperliga15 kolo

Nastavak na Studnel.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.