Protiv Zvezde sutra igraju poštar, učitelj, agent, ali i brat čuvenih igrača!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2020, 23:18

Protiv Zvezde sutra igraju poštar, učitelj, agent, ali i brat čuvenih igrača!

Klub sa Gibraltara sutra će imati fenomenalno iskustvo da odmeri snage sa nekadašnjim šampionom Evrope.

Za Crvenu zvezdu u utorak počinje nova sezona na evropskoj sceni, i to baš potiv kluba pod imenom Evropa, koja je u Beograd stigla sa Gibraltara.

Meč počinje sutra u 21 čas, a prvi čovek gibraltarske Evrope Peter Kabezuto je u razgovoru za ''Novosti'' pokušao da nešto bliže predstavi ekipu koja će se na ''Marakani'' suprotstaviti Zvezdi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

''Neki od naših fudbalera imaju poslove sa strane, to su većinom igrači iz Gibraltara. Uglavnom su to učitelji, imamo i jednog agenta za putovanja, dok je Španac Olmo Gonzales poštar. Ali, većina su profesionalni fudbaleri poput Rahima Ajua (brat poznatijih Džordana i Andrea) i Lijama Vokera, koji je kapiten Gibraltara'', istakao je Kabezuto.

On je naglasio da je svima u njihovom klubu čast što su uopšte dobili priliku da zaigraju protiv tako velikog kluba kakav je Crvena zvezda, ali veruju da jednog dana mogu da napreduju toliko da i sami osete kako je igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.

''Za igrače, ali i za nas iz uprave, ovo je neverovatno iskustvo. Igramo profesionalni fudbal već sedam godina.







Moj san je da jednog dana igramo grupnu fazu Lige šampiona.







Znam da deluje neverovatno, ali fudbal nam daje za pravo da sanjamo'', poručio je Kabezuto, koji se seća i Zvezdinog tima iz 1991, ali i reprezentacije Jugoslavije koja je 1990. godine eliminisana od Argentine u penal-seriji, u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.