Prostitutke, orgije, ubistva: Filmska odiseja supruge Martine Navratilove

Izvor: Blic, 03.Jan.2015, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prostitutke, orgije, ubistva: Filmska odiseja supruge Martine Navratilove

Ona je bila mis Rusije, imala je burnu prošlost, a onda je upoznala Martinu Navratilovu.

Julija Lemigova (42) je 1990. godine bila mis SSSR, a na svetskom izboru za mis Univerzum je završila na trećem mestu. Posle toga se iselila iz rodne Rusije prvo u London, onda u Pariz i tamo je započela svoj biznis. To je verovatno postigla zahvaljujući bogatom francuskom bankaru Eduardu Sternu za kog se udala i rodila mu sina.

Dok su vodili bitku za očinstvo, mali Maksimilijan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je preminuo pre nego što je napunio šest meseci, dadilja koja ga je čuvala je nestala. Iako se sumnjalo da je ona ubila dete, nikada nije pronađena, dok je Stern pronađen mrtav 2005. godine a upucala ga je prostitutka usred sado mazo akcije.

Julija je 2009. ušla u vezu sa teniserkom Martinom Navratilovom, a u septembru ove godine Martina je zaprosila na US Openu.

Venčale su se pre dve nedelje, a ovu nesvakidašnju priču o njima pročitajte na sajtu 24sata.rs.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.