Proslava Salahovog gola je provokacija?

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2018, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proslava Salahovog gola je provokacija?

Fudbaleri Liverpula savladali su Votford u 13. kolu Premijer lige sa 3:0, a Mohamed Salah je na provokativan način proslavio pogodak na ovom meču.

Nakon što je u 67. minutu zatresao mrežu protivnika, on je rukama gestikulirao na isti način na koji to radi Serhio Ramos kada slavi pogodak.

Think we’ve seen this celebration before, @MoSalah pic.twitter.com/J7LHyfT1Uy— B/R Football (@brfootball) November 25, 2018

Ramos najčešće gol proslavlja klizajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na kolenima, a pored toga često to radi na način sličan ovome, koji je uradio Mohamed Salah. Engleski mediji pišu da je ovo bila provokacija upućena kapitenu Real Madrida, koji je u prošlosezonskom finalu Lige šampiona startovao na Egipćanina i polomio ključnu kost.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.