Prosinečki: Pašeko tek na proleće u timu

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Okt.2011, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Pašeko tek na proleće u timu

Vinicijus Pašeko trčkara sa strane na treninzima, ali neće skoro moći da konkuriše za tim.

Doživeo je lom noge na dva mesta, tek je počeo da trči. Meni je drago da se oporavlja, ali daleko je od igranja. Radi se o kvalitetnom igraču, ipak, povreda je teške prirode i oporavak će biti dug. Neki su pisali da bi mogao da zaigra u derbiju, ali kako? Još šepa... Morali bismo da budemo Koperfildi za tako nešto. Kad bude spreman biće potrebno da uđe u ritam, tako da ga očekujem tek od zime – objasnio je Prosinečki.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prosinečki: Pašeko tek na proleće u timu

Izvor: Utakmica.rs, 28.Okt.2011

Vinicijus Pašeko trčkara sa strane na treninzima, ali neće skoro moći da konkuriše za tim. – Doživeo je lom noge na dva mesta, tek je počeo da trči. Meni je drago da se oporavlja, ali daleko je od igranja. Radi se o kvalitetnom igraču, ipak,...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.