Prometej ubedljiv protiv Arisa za četvrtfinale Evrokupa

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 21:12

Prometej ubedljiv protiv Arisa za četvrtfinale Evrokupa

Košarkaši Prometeja plasirali su se u četvrtfinale Evrokupa.

Oni su na svom terenu bili i više nego ubedljivi na utakmici protiv Arisa, kojeg su savladali rezultatom 96:57.

U pobedničkoj ekipi čak trojica košarkaša su imali identičan učinak. Agada, Klavel i Tkačenko su utakmicu završili sa po 16 poena, dok je Marč imao jedan manje uz sedam asistencija.

Sa dabl-dabl učinkom je flertovao Ondrej Balvin koij je upisao 12 poena i devet skokova. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Kod Arisa najbolji je bio Herel sa 20 poena i sedam skokova.

Od starta meča je Prometej bio bolji i stavio do znanja ekipi Arisa da na ovom meču nema šta da traži. Utakmica je možemo reći bila rešena već u drugom periodu kada su domaći stekli dvocifrenu prednost i na poluvreme otišli sa 19 poena prednosti. Do kraja meča situacija na terenu se nije menjala, Prometej je konstatno dizao razliku koje je na kraju iznosila 95:67.

Košarkaši Prometeja će u četvrtfinalu igrati protiv ekipe Burga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.