Promene na krovu, odlaze direktor i trener?

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2019, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promene na "krovu", odlaze direktor i trener?

Superligaš iz beogradskog naselja Braće Jerković najverovatnije će krenuti u potragu za novim sportskim direktorom i trenerom.

Dva dana nakon što je stavljena tačka na superligašku sezonu stižu vesti o prvim velikim promenama u jednom od klubova iz elitnog društva.

Današnji "Žurnal" prenosi da je sportski direktor FK Voždovac Goran Grkinić doneo odluku da napusti "Zmajeve" i da je pitanje trenutka kada će ona biti obelodanjena.

Zajedno sa višegodišnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sportskim direktorom "Zmajeva" mogao bi da ode i dosadašnji šef struke Dragan Aničić koji je ekipu preuzeo od Branka Vojinovića sredinom prošlog oktobra.

Voždovac je u minuloj sezoni zauzeo jedanaestu poziciju na tabeli, a zatim je u plej-autu zadržao identičnu poziciju i izborio opstanak u Super ligi što je svakako ispod očekivanja kluba sa takvom organizacijom i ulaganjima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voždovac napuštaju i Grkinić i Aničić

Izvor: MozzartSport.com, 21.Maj.2019

Tri godine uzastopno u plej-ofu, a ove u plej-autu. Mada, teško da je samo to razlog promena u Zaplanjskoj ulici. Voždovac jeste možda rezultatski podbacio u odnosu na prethodne sezone, međutim, van terena pravio je više nego pohvalne poslove, te otuda čudi najava da će Zmajeve da napusti –...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.