Prolećna rapsodija Sosijedada, Malaga uzdrmana pred Borusiju!

Izvor: Blic, 06.Apr.2013, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prolećna rapsodija Sosijedada, Malaga uzdrmana pred Borusiju!

Fudbaleri Real Sosijedada doživljavaju renesansu ovog proleća, što je osetila i Malaga koja je sa 4:2 ispraćena iz San Sebastijana u 30. kolu Primere.

Sosijedad se nalazi u strašnoj formi i definitivno je glavni pretendent za četvrto mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Snagu su pokazali protiv ekipe koja igra četvrtfinale elitnog takmičenja, pošto su isprašili Malagu u San Sebastijanu.

Za samo 10 minuta su gostima iz Andaluzije spakovali tri gola >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i za pola sata igre rešili sve dileme, ako ih je uopšte bilo.

Malagu je načeo Karlos Vela spretnom reakcijom posle kornera, da bi na 2:0 povisio De la Vale milimetarski preciznim udarcem iskosa sa leve strane u donji desni ugao. Potpuni potop gostiju dogodio se u 30. minutu kada je odličan pas Agirečea prihvatio Grizman, pobegao Demikelisu i lako matirao Kamenog.

Poraz gostiju samo su ublažili Morales i Santa Kruz, ali se između njihova dva pogotka u strelce upisao i Martinez, pa je veliko slavlje na tribinama moglo da počne već u 51. minutu.

Primera, 30. kolo:

Petak:

Granada - Betis 1:5 (0:3)

(Aranda 72 - Kastro 30, 32, Lopez 35. autogol, Pabon 53, Anhel 85)

Subota:

Sosijedad - Malaga 4:2

(Vela 20, De la Bela 24, Grizman 30, Martinez 51 - Morales 43, Santa Kruz 70)

18:00 Real Madrid - Levante

20:00 Deportivo - Saragosa

22:00 Barselona - Majorka

Nedelja:

12:00 Selta - Rajo Valjekano

17:00 Osasuna - Espanjol

19:00 Hetafe - Atletiko Madrid

21:00 Valensija - Valjadolid

Ponedeljak:

22:00 Sevilja - Atletik Bilbao

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Petardu" Reala obeležila golčina Iguaina, Ozil i Ronaldo kao na treningu, rapsodija Sosijedada

Izvor: Blic, 06.Apr.2013

Fudbaleri Real Sosijedada doživljavaju renesansu ovog proleća, što je osetila i Malaga koja je sa 4:2 ispraćena iz San Sebastijana u 30. kolu Primere, u kom je Real bez problema izašao na kraj sa Levanteom i slavio sa 5:1...Real je u Madridu ugostio Levante i produžio kolo bogato golovima na Pirinejima,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.