Proključao Vezuv, Inter nije dorastao Napoliju! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2016, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proključao Vezuv, Inter nije dorastao Napoliju! (video)

Trebalo je da gledamo derbi 15. kola Serije A, ali smo umesto toga gledali rutinsku pobedu Napolija.

Inter je pre ove utakmice vezao tri partije bez poraza, ali je danas u derbiju protiv Napolija u Napulju morao da se pomiri sa novim porazom, šestim ove sezone u Seriji A.

Domaći su uspeli da slave veoma ubedljivo, na kraju je bilo 3:0 (2:0).

Već u drugom minutu smo videli promenu rezultata na semaforu, Kaljehon je spustio loptu glavom Zjelinskom, a fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je ove sezone stigao u Napulj uspeva da savlada Handanovića sjajnim udarcem za 1:0.

Nije mnogo prošlo, tri minuta smo čekali do drugog gola, opet u mreži Handanovića koji je bio veoma nervozan u tim trenucima. Lopta je stigla do Hamšika koji je šutirao levicom u suprotan ugao golmana gostiju za 2:0.

Ikardi je u dve prilike mogao da ugrozi gol golmana Reine, ali mu to nije pošlo za rukom, dok je na drugoj strani Gabijadini imao dobru šansu da dodatno zakomplikuje život Interu.

Perišić je na startu drugog poluvremena imao priliku da smanji na 2:1, ali smo umesto gola u mreži Napolija, videli smo novi gol u mreži Intera.

Nakon gužve u šesnaestercu lopta je došla do Lorenca Insinjea koji pametno šutira i vara Handanovića za 3:0, čime je postavljen konačan rezultat.

Rezultat je mogao da bude i ubedljiviji, Gabijadini je propustio još jednu šansu da dokrajči Inter, baš kao i Gabijadini kasnije.

Na drugoj strani, Brozović je uposlio Perišića koji iz neposredne blizine uspeva da promaši čist zicer glavom.

Očekivali smo mnogo više neizvesnosti u današnjoj utakmici, ali Napoli je danas bio nemilosrdan prema velikom rivalu za plasman u Ligu šampiona.

Golove pogledajte OVDE.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.