Proključala južnjačka krv - Stigli snimci iz Surdulice! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proključala južnjačka krv - Stigli snimci iz Surdulice! (video)

Svega je danas bilo u derbiju "južne pruge" u Surdulici. Pomoćni trener Dinama poručio da Vranjanci više neće igrati na stadionu Radnika.

Utakmica 15. kola Super lige Srbije između Radnika i Dinama obeležila je subotnji deo programa u domaćem šampionatu.

Prava je šteta što ljubitelji fudbala u Srbiji nisu mogli da prate dešavanja iz Surdulice u direktnom prenosu, pošto se na osnovu šestominutnih hajlajtsa može zaključiti da je u derbiju "južne pruge" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bilo svega!

Vodeći gol Radnika bio je pravo remek delo, pošto su domaći izveli prelepu akciju koju je završio Igor Zlatanović.

Nakon spornog penala u 38. minutu gosti napuštaju teren, a kada su odlučili da se na isti vrate dočekani su "na nož" od strane domaće publike.

Tu nije bio kraj uzbuđenjima, još mnogo šansi viđeno je u drugom delu ali i koškanja među igračima koja su pretila da prerastu u fizički obračun.

Nakon meča pomoćni trener Dinama izjavio je da Vranjanci više neće igrati na stadionu u Surdulici koji je od početka sezone bio i njihov domaći teren.

Videćemo hoće li posle svega reagovati i Disciplinska komisija FSS, reklo bi se da je materijala za pokretanje postupka bilo.



Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.