Izvor: MozzartSport.com, 13.Apr.2021, 21:54

Proklet da je okvir gola: Nejmarov het-trik nesreće (VIDEO)

Prečka i dve stative

U Minhenu je namestio dva gola, u Parizu plesao terenom, raskošnim talentom mučio odbranu Bajerna, jedino što Nejmar nije imao sreće da je i savlada.

Kao da ga je neko prokleo, ofanzivac Pari Sen Žermena je čak tri puta u razmaku od samo pet minuta tresao okvir gola i na taj način uskratio domaćina četvrtfinalnog revanša Lige šampiona da povede.

Iako je sve uradio knjiški.

U 34. minutu sam je sebi stvorio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pozciju za udarac, pucao u bliži ugao i pogodio stativu, iako se čini da je i Manuel Nojer kačio loptu. U 37. je posle kombinacije sa Anhelom di Marijom ciljao rogalj i pogodio prečku, da bi u 39. na dodavanje Kilijana Mbapea izbio sam pred golmana Bavaraca, savladao ga, da bi mu se isprečila stativa. Ista ona koju je pogodio oko 300 sekundi ranije.

I kako to obično u fudbalu biva, kazna za promašaje je stigla u vidu gola Erika Maksima Čupo Motinga već u sledećem napadu nemačkog tima.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.