Progovorio Košta - Ko ga je izdao, i šta je glavni problem sa Konteom!

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2017, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Progovorio Košta - Ko ga je izdao, i šta je glavni problem sa Konteom!

Brazilac konačno otkrio istinu, a ljut je na bivši klub. Od početka u sukobu sa novim menadžerom.

Dijego Košta je španskim medijima otkrio šta je bio najveći problem sa Antoniom Konteom.

"Sve je počelo čim je stigao, rekao sam mu da želim da odem u Atletiko, a on se baš naljutio, tada su odnosi postali loši", kaže Brazilac koji je na pripremama sa reprezentacijom Španije.



"Učinio sam sve što je u mojoj moći da bih se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vratio u Atletiko, oni nisu želeli da sačekaju, iako znaju koliko volim klub i koliko me vole navijači"
, dodao je ovaj napadač.

"Na kraju sam morao da podvijem rep i vratim se u Čelsi, nikada više neću se toliko boriti da se vratim u Atletiko", razočaran je Košta.

Što se tiče Kine, okrenuo je na šalu.

"Nisam naučio engleski za ovih nekoliko godina u Čelsiju, sad ću da počnem pod stare dane da učim kineski", kaže 29-godišnji napadač.

On nije govorio o sukobu sa Konteom tokom zime, kada je čak optuživan da folira povredu leđa kako bi klub naterao da ga proda.

U svakom slučaju, ostaje i dalje neizvesnost oko njegove sudbine, Čelsi mu nudi novi ugovor, videćemo šta će na kraju odlučiti Brazilac koji ima zaista ponudu iz snova iz Kine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dijego Košta kreće na časove kineskog?

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2017

Da li će i Brazilac sa španski pasošem krenuti "putem svile"?..Kako stoje stvari, Dijego Košta bi na kraju sezone mogao da napusti Čelsi...On je u intrevju jednom španskom radiju istakao da je najlepše trenutke svoje karijere proveo u madridskom Atletiku, ali da je mala verovatnoća da se vrati...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.