Profesor se oglasio, Arteta oseća pritisak!

Izvor: Sportske.net, 01.Jan.2021, 20:58

"Profesor" se oglasio, Arteta oseća pritisak!

Špancu taman krenulo.

Arsenal je uspeo da se udalji od ugrožene zone, "tobdžije" su vezale dve pobede. Savladani su Brajton i Čelsi, sutra će Arteta prekoputa sebe imati Sema Olardajsa. VBA je već sapleo Liverpul, mada su potom i primili pet golova od Lidsa.

Čelnici Arsenala veruju u španskog stručnjaka, iako je u nekim trenutcima sezone Arteta bio među top tri menadžera koji su tipovani za otkaz. Igra je krenula na bolje, ali bi reči Arsena Vengera mogle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da zakomplikuju stvari.

Francuz je za NBC izjavio da je spreman da se vrati u Arsenal ukoliko njegovom klubu zatreba pomoć.

Nije najjasnije u kom sektoru bi "Profesor" pomogao, svakako prva opcija jeste povratak vođenju prvog tima, ali je možda realnije da se Francuzu prepusti tehnički ili sportski sektor kluba sa "Emirajtsa".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.