Prodaja islandskih dresova skočila za čak 1.800 odsto

Izvor: Press, 24.Jun.2016, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaja islandskih dresova skočila za čak 1.800 odsto

Prodaja dresova fudbalske reprezentacije Islanda naglo je skočila za čak 1.800 odsto posle velikog uspeha na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, objavila je danas kompanija Unisport.
foto: tanjug.rs
Prodaja dresova fudbalske reprezentacije Islanda naglo je skočila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za čak 1.800 odsto posle velikog uspeha na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, objavila je danas kompanija Unisport.
Unisport, najveći brzinski trgovinski lanac u Skandinaviji, ostao je bez ijednog dresa Islanda u prodaji posle velike navale širom sveta.
"Pre početka turnira imali smo očekivanja od prodaje dresova reprezentacije Islanda, ali ovo prevazilazi sve procene. Dres Islanda postao je kultan", rekao je Filip Domagala, generalni direktor danske firme.
Debitant na turniru je najveće iznenađenje Evropskog prvenstva, nakon što je F grupu završio na drugom mestu sa dva remija protiv Portugalije (1:1) i Mađarske (1:1) i pobedom nad Austrijom (2:1).
Islanđani u osmini finala Evropskog prvenstva igraju sa Engleskom.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.