Procurele nove informacije, prvak Evrope na udaru zbog dopinga!

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2018, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Procurele" nove informacije, prvak Evrope na udaru zbog dopinga!

"Football Leaks" ponovo udara.

Kako je nemački "Der Spiegel" objavio na osnovu informacija koje im je dostavio "Football Leaks", kapiten madridskog Reala Serhio Ramos pao je na doping testu nakon finala Lige šampiona 2017. godine protiv Juventusa.

Defanzivac je navodno bio pozitivan na zabranjenu supstancu nakon pobede protiv Juventusa od 4:1, trećeg juna minule godine.

Da stvar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bude još gora, to nije prvi put da je Real imao probleme sa dopingom.

Prema izveštaju ovog lista, UEFA je prihvatila izvinjenje i objašnjenje od strane "kraljevskog" kluba kao opravdanje za pozitivne testove, pa su odustali od disciplinskog postupka.

Ramos je navodno bio pozitivan na dezametazon, koji je dozvoljen dok god je UEFA obaveštena na vreme o njegovom korišćenju.

Real se objasnio time da je Ramos ustvari koristio betametazon (Celestone Chronodose), a šef medicinskog osoblja je preuzeo punu odgovornost za ovu "grešku".

"Football Leaks" navodno ima informacije da se sličan problem dogodio i u februaru 2017. godine.

Iznenadni doping test je trebalo da bude obavljen u trening centru Real Madrida, ali je to podiglo tenziju u ekipi, te su na kraju testovi odrađeni od strane klupskog medicinskog osoblja.

To je naravno protivno pravilima UEFA, ali su rezultati prihvaćeni, jer je Real insistirao da zvanično anti-doping osoblje nije bilo dovoljno profesionalno.

Šokantne informacije, videćemo da li će imati ikakav učinak.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAPITEN REAL MADRIDA NA UDARU: Serhio Ramos pao na doping testu posle finala Lige šampiona, ali je ZATAŠKANO?

Izvor: Kurir, 23.Nov.2018

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos pao je na doping testu, ali je ceo slučaj zataškan, stoji u dokumentima "Fudbal liksa", a prenosi nemački "Špigl".

Nastavak na Kurir...

Real munjevito reagovao posle teških optužbi na račun Serhija Ramosa!

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2018

Nije se dugo čekalo na reakciju iz Madrida...Posle najnovijih informacija ''Špigla'', a na osnovu ''Fudbal Liksa'', večeras je zvaničnim saopštenjem reagovao madridski Real na klupskom sajtu...Podsetimo, ''Fudbal Liks'' je otkrio da je Serhio Ramos navodno pao na doping testu posle finala Lige šampiona...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.