Pročitajte kako su Lionel Mesi i Bojan Krkić rođaci!

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Okt.2011, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pročitajte kako su Lionel Mesi i Bojan Krkić rođaci!

Lionel Mesi i Bojan Krkić su rođaci, otkriva Marka. Kakve krvne veze imaju Argentinac i katalonski Srbin? Madridska novina tvrdi da su čukun-dede nekadašnjih saigrača iz Barselone braća!
Igrali su zajedno od 2004. do ove sezone u Barsi, prvo B ekipe, pa onda i A, a da nisu znali da su rođaci. Porodice obojice nose u preizmenu Perez, tako da se utvrdilo da i Mesi ima katalonsko poreklo, kao Bojan preko majčine strane.
Porodica Perez je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u 18. veku emigrirala iz španske provincije Teruel u Poal gde su rođei Ramon 1859. i Gonzalo Ljobera Perez 1868. Prvi je čukun-deda Mesija, drugi Krkića. Ramonova unuka Rosa Marija Perez Mateu udala se u Argentini za Mesija Euzebia Bara, a iz tog braka rođen je Lionelov otac. Gonzalov unuk Salvador Perez iz braka sa Enriketom Saljom ima kćerku Mariju Luizu PerezBojanovu majku.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Bojan Krkić i Leo Mesi su rođaci!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Okt.2011, 00:51

Istraživanjem porekla dvojice mladih i talentovanih fudbalera Lea Mesija i Bojana Krkića došlo se do saznanja da u prezimenu nose ime Perez i da su im čukundede bile rođena braća?!..Španski mediji su došli do neočekivanog otkrića: Leo Mesi i Bojan Krkić su bliski rođaci po četvrtom kolenu,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.