Problemi za Đukića, uništen teren u trening kampu Kordobe

Izvor: Sportal.rs, 11.Feb.2015, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi za Đukića, uništen teren u trening kampu Kordobe

Osim položaja na tabeli Primere, čelnici Kordobe dobili su novi razlog za brigu. Kako prenose španski mediji, za sada nepoznati počinioci su uništili teren na kojem trenira pretposlednja ekipa u Primeri, koju vodi srpski trener Miroslav Đukić. Policija je saopštila da je trava na terenu u sportskom kompleksu "Los Blankiverdes" izgorela na pojedinim mestima.

Zbog novonastalih problema ekipa Kordobe će morati da putuje 140 kilometara u Sevilju, kako bi trenirala.

- Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << je veoma ozbiljna situacija. Mislim da u istoriji španskog fudbala još nije zabeleženo da je teren jedne ekipe uništen. Policija je pokrenula istragu kako bi se pronašli počinioci ovog varvarskog akta - kazao je predsednik kluba Karlos Gonzales.

- Trenutno nemamo rešenje za travu. Na mestima gde je zapaljena, više neće da raste. Ovde više ne može da se trenira jer postoji rizik od povreda. Problem predstavlja i to što u Kordobi ne postoji kompleks gde bi ekipa iz Primere mogla da trenira - objasnio je Gonzales.

Kordoba posle 22 utakmice ima 18 bodova, a u subotu je očekuje duel sa Seviljom.

(Foto: Beta/AP Photo/Manu Fernandez)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.