Problemi sa koronom u Totenhemu

Izvor: B92, 16.Okt.2021, 12:18

Problemi sa koronom u Totenhemu

Dvojica fudbalera Totenhema testirani su pozitivno na koronavirus.

Uoči utakmice protiv Njukasla dva testa pokazala su da je Covid-19 među "pevcima", ali imena zaraženih igrača nisu objavljena.

Njih dvojica će odsustvovati najmanje tri utakmice, protiv Njukasla i Vest Hema u Premijer ligi, odnosno, Vitesea u okviru Lige konferencija.

Pored njih, u konkurenciji za tim najverovatnije neće biti Kristijan Romero, Đovani Lo Selso, Davinson Sančes i Emerson >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rojal koji su kasno stigli iz Južne Amerike sa reprezentativne akcije.

Takođe, ima i povređenih igrača, rekao je menadžer Totenhema Nuno Espirito Santo.

"Uvek imamo neke probleme posle reprezentativne pauze. Ipak, nećemo govoriti o njima pred utakmicu", rekao je Espirito Santo.

Totenhem gostuje Njukaslu u nedelju od 17.30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KORONA NA VAJT HART LEJNU: Dva igrača zaražena u Totenhemu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2021

Problemi za Nuna Espirita Santa...Fudbalere Totenhema u nedelju od 17:30 očekuje duel protiv Njukasla, u okviru Premijer lige. A prema poslednjim navodima dvojica fudbalera pevaca testirana su pozitivno na koronavirus...Još uvek nije poznato koja su to dva igrača...Njih dvojica će odsustvovati najmanje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.