Problemi i za Engleze, troje zaraženih u klubu iz Premijer lige!

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2020, 13:26

Problemi i za Engleze, troje zaraženih u klubu iz Premijer lige!

Krenula su masovna testiranja igrača.

Nemci se vraćaju na teren u petak, uveliko već treniraju, Španci i Italijani su se takođe vratili treninzima, ali teško da će pre juna moći da kroče na teren.

Što se tiče Engleske, jasno je da će učiniti sve da se sezona završi na terenu, jer bi gubici mogli da budu preveliki.

Ipak, nastao je novi problem, tri igrača Brajtona dobila su pozitivne rezultate testa na koronavirus.

U martu je još bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << priče da je jedan fudbaler Brajtona zaražen, a sada je član upravnog odbora kluba Pol Barber otkrio da su se ukupno tri igrač zarazila.

"To je problem. Nažalost nam se treći igrač zarazio, uprkos merama opreza koje smo preduzeli poslednjih nekoliko nedelja, tokom kojih igrači nisu bili deo nikakvog značajnog treninga", izjavo je Barber.

Jasno, ovo je problem za Premijer ligu, videćemo kakva je situacija u ostalim klubovima i kakva će biti reakcija saveza, ali i tamošnje Vlade.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.