Problem za Petrovića – Sančes se oporavio, Poćetino u dilemi

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 19:11

Problem za Petrovića – Sančes se oporavio, Poćetino u dilemi

Trener Čelsija Maurisijo Poćetino obavestio je javnost na konferenciji za medije pred utakmicu Premijer lige da se golman Robert Sančes oporavio od povrede.

To možda može biti problem za srpkog čuvara mreže Đorđa Petrovića koji je period kada je Sančes bio povređen bio standardan na pred golom plavaca.

Sada je veliko pitajne i velika je dilema pred menadžerom Čelsija da li će ostaviti Petrovića na golu ili će vratiti Sanćesa.

"Sančez je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << spreman, to su dobre vesti za nas. Videćete već ko će braniti. Uvek je pozitivno kada se fudbaler koji je imao veliku minutažu oporavi, to utiče na ekipu“, izjavio je Argentinac.

Petrović je standardan na golu Čelsija od 16. decembra i branio je na 14 utakmica ekipe Maurisija Poketina.

Čelsi u subotu od 18.30 igra protiv Mančester sitija, pa sada nam ostaje da vidimo, hoće li Poćetino se odliučiti da na golu ostavi Petrovića koji se ustalio na golu ili će vratiti tek oporavljenog Sančesa.

Ekipa Čelsija se posle 24. kola nalazi na desetom mestu tabele Premijer lige sa 34 boda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.