Problem za Grke, jedan od najboljih propušta Mundobasket?!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problem za Grke, jedan od najboljih propušta Mundobasket?!

Povrede svima prave problem.

Selekcija Grčke je sinoć ubedljivo savladala Italiju u okviru Akropolis kupa, bilo je 83:63 za "Helene", ali su nakon dominantnog nastupa stigle i loše vesti.

Naime, Grčka će u Kinu putovati bez Kostasa Slukasa!

Plej Fenerbahčea je bez ikakve sumnje jedan od najvažnijih igrača ovog sastava, povredio je list u duelu sa Italijom i ostaće u domovini u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nadi da će sanirati povredu, kako bi se naknadno pridružio saigračima u Kini.

Dakle, on ne putuje u najmnogoljudniju zemlju sveta, postoji šansa da ga vidimo na planetarnoj smotri, ako se oporavi pa se naknadno pridruži reprezentaciji Grčke.

To naravno sa sobom nosi i veliki rizik, Grci bi morali da povedu 11 igrača na Mundobasket, sa nadom da će Slukas biti 12.

Velikih problema sa povredama ima i selekcija Srbije, o najnovijoj čitajte u nastavku.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.