Prlainović: Sa pobedama protiv Kazahstana i Australije idemo dalje

Izvor: B92, 26.Jul.2021, 21:27

Prlainović: Sa pobedama protiv Kazahstana i Australije idemo dalje

Srpski vaterpolista Andrija Prlainović rekao je, pred utakmicu protiv Kazahstana na Olimpijskim igrama, da se nada da će njegova ekipa brzo ući u ritam.

"Kazahstan i Australija su izuzetno važni rivali. Ako bismo zabeležili dve pobede gotovo sigurno bismo obezbedili prolaz među osam, a to je naš glavni cilj u grupi. Nadam se da ćemo brzo ući u ritam i da ćemo biti sve bolji", rekao je Prlainović, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vaterpolo savez Srbije.

Vaterpolisti Srbije u utorak od 7.00 igraju protiv Kazahstana meč drugog kola Grupe B Olimpijskih igara u Tokiju.

Srbija je u prvom kolu poražena od Španije sa 13:12, dok je Kazahstan izgubio od Hrvatske sa 23:7.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolisti Srbije ubedljivi i razigrani protiv Kazahstana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2021, 01:56

Vaterpolisti Srbije savladali su Kazahstan sa 19:5 u meču drugog kola grupne faze olimpijskog turnira u Tokiju...Vaterpolisti Srbije zabeležili su prvu pobedu u Tokiju...Posle poraza od Španije, "delfini" su istakli da je potrebna pobeda nad Kazahstanom kako bi se uigrali i podizali formu za četvrtfinale,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vaterpolisti Srbije ubedljivo pobedili Kazahstan na Olimpijskim igrama

Izvor: Danas, 27.Jul.2021

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je danas Kazahstan sa 19:5 (4:2, 3:1, 6:2, 6:0), u utakmici drugog kola Grupe B na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.