Priznanje Antonijevićevoj i Iliću

Izvor: Blic, 13.Maj.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznanje Antonijevićevoj i Iliću

Ana Antonijević iz Poštara 064 i Milan Ilić iz Radničkog Kredi banke proglašeni su za najbolju odbojkašicu odnosno odbojkaša u aprilu u Viner štefiše ligi.



Istovremeno, Antonijevićeva i Ilić su proglašeni i za najbolje igrače (MVP) finalne serije plej–ofa domaćeg prvenstva. Poštar 064 osvojio je četvrtu uzastopnu titulu šampiona Srbije, dok je Radnički prvi put u svojoj istoriji osvojio trofej prvaka Srbije.

- Drago mi je što smo kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ekipa ispoštovale ono što je traženo od nas, da odbranimo duplu krunu i napravimo što bolji rezultat u Ligi šampiona. Uspele smo u tome. To što sam MVP finala ne bi mi značilo mnogo da ekipa nije igrala tako dobro, da nije bilo saigračica koje su me podržale, pomogle da izađem kao najbolji pojedinac-, rekla je Ana Antonijević, sada već standardna reprezentativka Srbije.

Milan Ilić je u karijeri nekoliko puta gubio u finalima plej-ofa, sa različitim timovima. Ipak, sa Radničkim je, kako je sam to ranije rekao, dostigao vrhunac karijere, a potvrda toga je i vredno priznanje koje je iskusni tehničar dobio.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.