Pritisak na Aubu, odlazi iz Arsenala?

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2020, 17:46

Pritisak na Aubu, odlazi iz Arsenala?

Velika nepoznaninca oko sudbine napadača.

Pjer-Emerik Obamejang polako ulazi u poslednju godinu ugovora sa Arsenalom.

Arteta je izjavio kako će uraditi sve kako bi zadržao najboljeg igrača i ujedno kapitena u svom timu za narednu sezonu. Gabonac je navodno tražio nedeljna primanja veća i od Ozila, predsednik FS Gabona mu savetuje da razmisli o promeni sredine.

"Trenutno je u Arsenalu, do sada ništa nije osvojio, to je timski neuspeh. Ne želim da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kažem da Arsenal nije ambiciozan, ali nemaju visoke ambicije poput nekih drugih klubova Evrope. Ako može da osigura ugovor sa nekim ambicioznijim klubom, zasigurno bi našao mesto za sebe", izjavio je Pjer Alan Mongengu.

Obamejang je u Arsenalu od januara 2018. godine za sumu od oko 65 miliona evra. Stigao je do finala Lige Evrope i Karabao kupa, ali je obe utakmice završio sa srebrnom medaljom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.