Prioritet Barse je klinac iz Ajaksa?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2017, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prioritet Barse je klinac iz Ajaksa?! (foto)

Kako prenosi "Mundo Deportivo", katalonski klub je zagrizao za talentovanog fudbalera "Kopljanika".

Jasno je da će Barsa što pre morati da pronađe pojačanja za zadnju liniju.

Rezultati od starta sezone su dobri, ali Barsa u Primeri do Atletika nije imala ozbiljnijeg rivala, a na "Vanda Metropolitanu" su upisali bod, prvi put u sezoni.

U Superkupu su poraženi od Reala, primili su čak pet golova od ljutog rivala, na udaru kritika najviše se nalazi Đerar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Pike, za koga mnogi smatraju da je najslabija karika Barsine defanzive.

Tako je sledeći zadatak za sportskog direktora Roberta Fernandeza da pronađe fudbalera koji bi se uklopio u Barsinu filozofiju i koji bi sa Umtitijem mogao da čini štoperski tandem na duže staze.

Rešenje je prema poslednjim informacijama pronađena u Ajaksu, kako je Barsa više nego zainteresovana za mladog Matijasa De Lihta.

Matthijs de Ligt ya es objetivo número 1 del Barça https://t.co/5rIjdON4xH #Barça #Barcelona pic.twitter.com/MV72xBvyoi

— Camp Nou Digital (@CampNou_Digital) 18. октобар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.