Primera - Žuta podmornica isplivala na Anoeti! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2019, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - "Žuta podmornica" isplivala na "Anoeti"! (video)

Gosti stigli do bitnih bodova u gostima.

Real Sosijedad ugostio Viljareal u 34. kolu španske najbolje lige, meč je završen minimalnom pobedom gostiju (0-1), koja ih ostavlja u trci za ostanak u Primeri.

Na današnjem meču nismo imali prilike da gledamo pregršt ofanzivnih akcija od strane oba tima.

Prvu pravu priliku za domaćina propušta Vilian Žoze pri kraju prvog dela igre, igrao se 40. minut.

Drugo poluvreme je obeležila jednaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igra oba tima, priliku da promeni rezultat na "Anoteti" imao je Ruben Pardo u 56. minutu ali golman Fernandez je odlično reagovao.

Ubrzo zatim i ofanzivac gostiju Čukuvueze promašuje odličnu priliku da donese Viljarealu prednost.

Gosti ipak stižu do gola pred sam kraj susreta, igrao se 85. minut susreta kada Moreno koristi odličan centaršut Kazorle i dovodi goste u prednost.

Viljareal je tako stigao do treće uzastopne pobede u Primeri koja im osigurava prednost od pet bodova u odnosu na osamnaestoplasirano Đironu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Real otaljava posao, Navas sprečio poraz (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2019

Odigrana i poslednja utakmica 34. kola španske Primere...Sastale su se ekipe Hetafea i Real Madrida, a završeno je i bez pobednika i bez golova - 0:0...Real je bio konkretniji u početku, Benzema je već u drugom minutu imao izglednu priliuku koju nije iskoristio, ali Madriđani kasnije nisu bili previše...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.