Primera - Preokret u Leganesu, Realov igrač projektilom srušio Sosijedad! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2020, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Preokret u Leganesu, Realov igrač projektilom srušio Sosijedad! (video)

Iznenađenje u 22. kolu.

Fudbaleri Leganesa dočekali su Real Sosijedad u 22. kolu španskog šampionata, uspeli su da slave nakon velikog preokreta sa 2:1 (0:1).

Gosti su poveli u 20. minutu, sjajan udarac talentovanog Isaka sa ivice kaznenog prostora i golman Leganesa je bio nemoćan.

Sa 0:1 se otišlo na odmor, da bi domaćin do izjednačenja došao nakon četiri minuta igre u nastavku. Gužva u kaznenom prostoru Sosijedada nakon jednog slobodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << udarca, najbolje se snašao Omeruo, koji matira Remira za 1:1.

I kada se činilo da će meč biti okončan remijem, slobodnjak za Leganes na 20ak metara od gola rivala, odgovornost je preuzeo igrač madridskog Reala na pozajmici u Leganesu Oskar Rodrigez.

Talentovani Španac je uputio fantastičan šut ka golu rivala i u četvrtom minutu nadoknade doneo zlata vrednu pobedu ekipi Leganesa.

Leganes je prvi ispod crte sa 18 bodova, Sosijedad je sa čak 16 bodova više na poziciji sedam.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Juventus deklasirao Fijorentinu

Izvor: RTS, 02.Feb.2020

Fudbaleri Juventusa nadigrali su na svom terenu tim Fijorentine sa 3:0 u nastavku 22 kolu Serije A. Vodeći tim na tabeli došao je do 17 pobede golovima Kristijana Ronalda sa bele tačke a konačan rezultat je postavio Matis de Liht u prvom minutu sudijske nadoknade. ...

Nastavak na RTS...

Primera - Sjajni Hetafe slavio na "San Mamesu" (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2020

Ekipa iz predgrađa Madrida i ove sezone jedno od najprijatnijih iznenađenja...Fudbaleri Atletik Bilbaa doživeli su poraz kod kuće od Hetafea, rezultatom 0:2 (0:1)...Gosti su do prednosti stigli u 36. minutu, fantastična akcija, potom i izvrstan potez Damjana Suareza, koji potom precizno šutira...

Nastavak na Sportske.net...

Siti ostao sa igračem manje, a onda je na scenu stupio Murinjov novajlija! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2020

Kakav debi za Holanđanina...Fudbaleri Totenhema ugostili su Mančester siti u 25. kolu Premijer lige, u prvom poluvremenu nije bilo golova, ali je bilo pregršt uzbuđenja, više OVDE...Nakon 15ak minuta igre u nastavku, "Građani" ostaju sa igračem manje, drugi žuti je zaradio Zinčenko, nakon što...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.