Primera POČINJE, Real na terenu: Zidan NI REČ o Joviću

Izvor: Mondo, 16.Avg.2019, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera POČINJE, Real na terenu: Zidan NI REČ o Joviću

Špansko prvenstvo kreće u subotu. Da li će Luka odmah dobiti šansu da pokaže šta zna?

Foto: Tanjug/AP/Gregorio Borgia

Luka Jović došao je ovog leta u Madrid uz veliko interesovanje navijača i predstavljen je na glamuroznoj promociji na stadionu "Santjago Bernabeu".

Međutim, njegove prve pripreme u "kraljevskom klubu" nisu prošle kako je želeo, jer se najpre povredio na turneji u SAD, a potom nije uspeo da postigne gol koji bi mu značajno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << olakšao navikavanje.

Povrh toga, jedan tabloidni portal u Španiji objavio je vest da je trener Zinedin Zidan već rešio da ga se odrekne (?!), a ta vest preneta je brzo u Srbiji, pa potom "vraćena" na Pirineje.

Zato je bilo interesantno sačekati današnju (petak) konferenciju za novinare "Zizua", na kojoj je govorio o prvoj takmičarskoj utakmici u novoj sezoni - protiv Selte u gostima (subota, 17 časova).

Tokom 20 minuta razgovora niko među španskim novinarima nije postavio pitanje o navodnom Lukinom odlasku, kao što ni Zidan nije iznosio tu temu "na sto".

Čini se da Jovićev status ipak ne bi ni trebalo dovoditi u pitanje, koliko god to bilo nepotrebno naglašavati nakon što je stigao u Real pre samo mesec i po, u transferu od 60 miliona evra.

Dakle, na redu je start sezone, a Luka će prvog dana vikenda imati šansu za "pravi", takmičarski debi u dresu "kraljevskog kluba".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.