Primera: Minimalac Deportiva protiv Eibara

Izvor: Sportal.rs, 15.Sep.2014, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Minimalac Deportiva protiv Eibara

Prvu pobedu u šampionatu zabeležio je Deportivo u poslednjoj utakmici trećeg kola Primere. Ekipa iz La Korunje minimalnim rezultatom savladala je Eibar na njegovom terenu - 1:0.

Deportivo je do vođstva stigao preko Huana Domingeza. Ostao je sam na nekoliko metara od gola, pa mu nije bilo teško da adekvatno reaguje nakon jedne obijene lopte i pošalje je pod prečku za 1:0. Do kraja prvog dela gosti su imali još nekoliko solidnih prilika, ali ne dovoljno i spretnosti da profitiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << i dupliraju vođstvo, pa promene rezultata nije bilo.

Pokušao je Eibar tokom drugog dela da stigne do egala, ali su se gosti dobro branili, na kraju i odbranili 1:0 i kući odneli tri boda.

(Foto: Beta/AP/Andres Kudacki)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Primera - Eibar ostao praznih šaka protiv La Korunje! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2014, 00:06

U poslednjoj utakmici treećeg kola španske Primere, novajlija u ligi doživeo drugi uzastopni poraz.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.