Primera - Lopetegijevi momci slavili posle preokreta! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2019, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Lopetegijevi momci slavili posle preokreta! (video)

Odigran je i poslednji susret sedmog kola španske lige.

Sevilja uspelo da preokrene rezultat i prekine seriju pobeda Real Sosijedada, Andalužani slavili sa 3:2.

Real Sosijedad je poveo iz prvog šuta na utakmici, Januzaj sjajno oduzima loptu defanzivcima Sevilje i odlično asistira Ojarzabalu koji dovodi goste u vođstvo, igrao se četvrti minut susreta.

Ipak Sevilja se odmah dala u ofanzivu i dolaze do izjednačenja u 18. minutu preko Nolita kojeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je odlično pronašao Ever Banega. Nerešenim rezultatom se otišlo na pauzu. U drugom delu susreta Real Sosijedad nije ni praktično imao priliku, Sevilja je dominirala terenom.

Odmah dva minuta po povratku sa pauze Okampos nastavlja svoju golgeteresku seriju, Argentinac postiže gol za 2:1, Hesus Navas je asistent.

Rezervista Franko Vaskez je maltene pri prvom kontaktu sa loptom postigao gol za 3:1 i overio pobedu Andalužana u 80. minutu.

Sosijedad uspeva preko Portua da smanji na 3:2, ali to je sve bilo od gostiju ove večeri.

  Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.