Primera - Kad je Kralju teško, tu je Asensio! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2018, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Kad je "Kralju" teško, tu je Asensio! (video)

Madriđani zaseli na vrh tabele.

Fudbaleri Reala iz Madrida uspeli su da upišu trijumf u petom kolu španske Primere pošto su na svom terenu savladali Espanjol sa 1:0.

U otvorenoj igri oba tima mogli su do gola i jedni i drugi, ali je ključni detalj onaj iz 41. minuta kada je Marko Asensio matirao Lopeza iskosa sa leve strane kaznenog prostora.

Dugo su sudije većale hoće li pogodak biti priznat zbog navodnog prekršaja u toku napada, ali gol nije bio poništen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
U drugom poluvremenu gosti iz Katalonije su krenulo malo agresivnije u nadi da bi mogli da ostanu neporaženi u španskoj prestonici.

To im se umalo nije isplatilo u 65. minutu kada je Borha Iglesijas pogodio prečku i za trenutak "ohladio" pristalice domaće ekipe.

Međutim, promene rezultata do kraja meča nije bilo.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serija A - Ludnica u Đenovi, Hrvat jači od VAR i brži od sudije! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2018

Neverovatne scene na Luiđi Ferarisu...U petom kolu italijanske Serije A, fudbaleri Intera uspeli su da trijumfuju u Đenovi protiv domaće Sampdorije rezultatom 1:0...Meč je obilovao uzbuđenjima kojih je bilo sve više kako se bližio kraj utakmice...Rađa Naingolan je pogodio u 43. minutu nakon šuta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.