Primera - Gedešova bomba nedovoljna za tri boda! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2020, 00:01

Primera - Gedešova bomba nedovoljna za tri boda! (video)

Granada na kraju morala i da spašava bod.

U derbiju sredine tabele viđeni lepi golovi, Valensija nastavila sa lošim partijama, Granada možda zaslužila i sva tri boda (2:2).

Utakmicu su bolje otvorili domaćini, u 36. minutu smo videli kontroverznu VAR odluku. Granada je želela penal posle igranje rukom Mangale u svom šesnaestercu, ali sudija posle pregleda snimka ne dosuđuje najstrožiju kaznu.

Pokušali su Fernandez i Soldado da donesu prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << domaćem timu, ali Silesen je bio na nivou.

Granada ipak stiže do vođstva, Fernandez mirno koristi penal u 61. minutu. Ipak "slepi" miševi iz prvog šuta u okvir stižu do poravnanja i to samo dva minuta kasnije.

Strelac je Valjeho, asistencija se piše Čeriševu.

Valensija uskoro stiže i do preokreta, prava bomba Gonsala Gedeša, "slepi miševi" vode 2:1 od 68. minuta.

Soldado je imao odličnu priliku ponovo, ali Silesen još jednom odlično reaguje.

Rezervista Fede ipak donosi bod domaćima iz slobodnog udarca, gol je postigao u 86. minutu i postavio konačnih 2:2.

        Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.